banner

ELGi ruuvikompressorien takuuohjelma

15.08.2024

ELGi - Sitoutuneena varmistamaan nollaseisokit ja maksimaalinen tehokkuus jokaiselle asiakkaalle


ELGin takuuohjelma koskee EG- ja EN-sarjojen öljyvoideltuja ruuvikompressoreita sekä AB-sarjan öljytöntä ruuvikompressoria. Takuuehtojen käyttöönotto on osa ELGin sitoutumista olla "Always Better" eli "Aina Parempi" ja "Aina Ensimmäinen Valinta".

Useimmilla kompressorivalmistajilla takuupaketeissa on useita rajoituksia. Esimerkiksi uusien kompressorien vakio takuu kattaa tyypillisesti vain 12 kuukautta, ja pidennykset sisältävät usein monimutkaisia ehtoja, jotka ovat hankalia asiakkaalle. Näihin haasteisiin vastatakseen ELGi on lanseerannut yksinkertaistetun ja pidennetyn vakio takuun, joka ei aiheuta harmaita hiuksia asiakkaalle. Ainoat ehdot takuun säilymiselle on, että huollot toteutetaan huolto-ohjelman mukaisesti valtuutetussa ELGi huollossa.

ELGi takuu on myös ns. tehdastakuu. Tämä tarkoittaa sitä, että ELGin tehdas vastaa laitteen takuuasioista, vaikka tuotteen markkinoille saattavaa yritystä ei olisikaan enää maisemissa. ELGin takuuehdot ovatkin tästä syystä yksi suurimpia ostopäätökseen vaikuttavia tekijöitä, kun hankintaa suojaa alan ylivoimaisesti paras takuu.

ELGi ruuvikompressorien takuuehdot:


Ruuvielementin takuu:
  • 10 vuoden takuu ruuvi-ilmapäälle
  • 6 vuoden takuu ruuvi-ilmapäälle
  • 5 vuoden takuu ruuvi-ilmapäälle

Kaikkien ylläolevien EG-, EN- ja AB-sarjan muiden komponenttien takuu:
  • 5 vuoden takuu kompressoripaketille, mukaan lukien moottori ja jäähdytin.
  • 3 vuoden takuu taajuusmuuttajalle (VFD-versiot).
  • 1 vuoden takuu kaikille muille sähkö- ja kumiosille.

ELGin Euroopan osaston tuotepäällikkö ja markkinointijohtaja David De Pril toteaa: "Meille 'Always Better' tarkoittaa sitä, että olemme aina asiakkaidemme ensisijainen valinta. Yksi tapa varmistaa tämä on sitoutumisemme luotettavuuteen tarjoamalla asiakkaillemme markkinoiden johtavia takuuehtoja, jotka ovat yhtä vankkoja kuin tuotteemme. Jokainen ELGin kompressori on valmistettu huippuluokan tuotantolaitoksissamme käyttäen η-V-profiilin roottoreita, jotka suunnittelemme itse. Kompressorimme ilmaelementit toimivat huomattavasti matalammilla kierrosnopeuksilla verrattuna markkinoiden muihin kompressoreihin. Ylisuuri ilmaelementti, joka toimii matalalla kierrosnopeudella, tekee laitteesta luotettavamman, sillä se vähentää rasitusta keskeisissä komponenteissa, kuten laakereissa, tiivisteissä ja pinnoitteissa.

Paineilmakompressorit ovat keskeisessä roolissa tuotantoprosesseissa eri toimialoilla, kuten korjaamo-, metalli-, konepaja-, lääke-, elintarvike-, autoteollisuudessa sekä yleisessä valmistuksessa. Kompressorin rikkoutuminen voi aiheuttaa merkittäviä seisokkeja, häiritä toimintaa ja aiheuttaa kymmenientuhansien eurojen menetyksiä tuotannon keskeytyksen vuoksi. Alan johtavat takuuehdot tarjoavat asiakkaillemme mielenrauhan, varmistaen että he voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa, samalla kun me takaamme korkean luotettavuuden ja maksimaalisen tehokkuuden."

ELGi on yli 60 vuoden ajan kehittänyt maailmanluokan tuotteita, joilla on alan parhaat elinkaarikustannukset ja jotka takaavat asiakkaille korkeamman käytettävyyden. Keskeistä tässä on yrityksen panostus laatuun omassa tuotannossaan – integroidut prosessit ovat parantaneet merkittävästi sen valmistuskykyjä, ylläpitäneet korkeita laatustandardeja ja mahdollistaneet suunnittelun innovatiivisuuden ja joustavuuden. Tämän tunnustuksena ELGi on ensimmäinen globaalisti vakiintunut teollisuusilmakompressorien valmistaja, joka on saanut Deming-palkinnon erinomaisuudesta kokonaisvaltaisessa laadunhallinnassa Japanin tiede- ja insinööriliitolta.

Tietoja ELGistä
ELGi on maailmanlaajuinen paineilmakompressorien valmistaja, jolla on toimintaa lähes kaikissa Euroopan maissa ja laaja valikoima innovatiivisia ja teknisesti edistyneitä paineilmajärjestelmiä. ELGi on johdonmukaisesti pyrkinyt varmistamaan, että sen asiakkaat saavuttavat tuottavuustavoitteensa pitäen samalla käyttökustannukset alhaisina. ELGi tarjoaa kattavan valikoiman paineilmaratkaisuja öljyvoidelluista ja öljyttömistä ruuvi- ja mäntäkompressoreista keskipakoiskompressoreihin, sekä kuivaimia, suodattimia ja muita oheislaitteita. Yli 400 tuotteen valikoima on löytänyt laajan soveltamisen eri teollisuudenaloilla.

Tutustu ELGin ja Sersalen tarjoamiin ratkaisuihin:

SERSALE OY Maalauslaitteiden erikoisliike

02 4384 615
info@sersale.fi

Aukioloajat

Tuijussuontie 4
21280, Raisio
Lähellä paikkaa Turku

Maanantai-perjantai: 08.00- 17:00

Toimipisteemme sijaitsee Raisiossa
Huhkon teollisuusalueella, aivan
Turun rajalla.
Luotettava kumppani
logo