Huolto ja kunnossapito

Korkeapaineruiskujen ja ruiskumaalauslaitteiden huolto ja kunnossapito

Sersale Oy:n toimintaan kuuluvat uusien kohteiden lisäksi myös korkeapaineruiskujen, sekä muiden ruiskumaalaus- ja pinnoituslaitteiden huolto- ja kunnossapitopalvelut. Annamme asiakkaillemme myös laitteiden käyttö- ja huoltokoulutusta tarpeen vaatiessa. Vuosikymmenien tuoma asiantuntemus, laadukkaat ammattikäyttöön suunnitellut laitteet ja luotettavat toimittajat takaavat palvelujemme korkean laadun.

Pinnoituslaitteiden ja maalauslaitteiden huolto- ja kunnossapito

Teemme pintakäsittelylaitteiden sekä - järjestelmien huoltoja sekä säännöllisesti että kertaluonteisesti Varsinais-Suomen ja muun Suomen alueella. Huollamme pääasiassa omien merkkiemme pintakäsittelylaitteita (mm. WIWA, Airlessco, Euromair, Larius, Contracor, Ciemme, OSUCAS), mutta tarvittaessa myös muiden merkkien laitteita. Asiantuntemuksemme kattaa käytännössä kaikki alan merkit ja laitteet.

Maalaus- ja pinnoituslaitteiden huolto

WIWA korkeapaineruiskujen huolto ja varaosat

GRACO ruiskujen huolto ja varaosat

Airlessco maalauslaitteiden huolto ja varaosat

Tasoite- ja rappausruiskujen huolto

Euromair tasoiteruiskujen huolto ja varaosat

CURA rappauslaitteiden huolto ja varaosat

Käyttöönottokoulutus ja huoltokoulutus

Pinnoitus- ja maalauslaitteiden toimittamiseen voidaan yhdistää käyttöönottokoulutus, jolla varmistetaan laitteiden sujuva käyttöönotto sekä asianmukainen ja tehokas hyödyntäminen. Laitteiden huoltokoulutusten ansiosta asiakas voi huoltaa laitteen omatoimisesti. Tällöin aikaa ei kulu huollon tilaamiseen ja laitteet saadaan mahdollisimman pian käyttöön ilman pitkiä tuotantokatkoksia.

Konsultointi- ja suunnittelupalvelut

Konsultoimme asiakkaitamme heidän käyttötarpeisiinsa sopivimpien pinnoitus- ja maalauslaitteiden valinnassa sekä esimerkiksi laitteiden huollossa. Tarjoamme myös maalaus- ja pinnoituslinjastojen suunnittelupalvelua, jonka avulla linjastot voidaan toteuttaa kustannustehokkaiksi ja sujuvasti toimiviksi kokonaisuuksiksi.


Alla kuvia eri huolto-, modernisointi- sekä uudis asennuskohteistamme vuosien varrelta. Kaikissa kohteissa on tavoitteena nostaa työn tehokkuutta, vähentää maalinkulutusta, parantaa laatua, vähentää päästöjä sekä parantaa työturvallisuutta.

SERSALE OY Maalauslaitteiden erikoisliike

02 4384 615
info@sersale.fi

Aukioloajat

Maanantai-perjantai: 08.00- 17:00

Toimipisteemme sijaitsee Raisiossa
Huhkon teollisuusalueella, aivan
Turun rajalla.

Tuijussuontie 4
21280, Raisio
Lähellä paikkaa Turku
Luotettava kumppani
logo