Huolto ja kunnossapito

Ruiskumaalaus- ja ruiskupinnoituslaitteiden huolto ja kunnossapito

Sersale Oy:n toimintaan kuuluvat uusien kohteiden lisäksi myös maalaus- ja pinnoituslaitteiden huolto- ja kunnossapitopalvelut sekä laitteiden käyttö- ja huoltokoulutus. Vuosikymmenien tuoma asiantuntemus sekä laadukkaat työvälineet takaavat palvelujemme korkean laadun.

Pinnoituslaitteiden ja maalauslaitteiden huolto- ja kunnossapito

Teemme pintakäsittelylaitteiden sekä - järjestelmien huoltoja sekä säännöllisesti että kertaluonteisesti Varsinais-Suomen ja muun Suomen alueella. Huollamme pääasiassa omien merkkiemme pintakäsittelylaitteita (mm. WIWA, Airlessco, Euromair, Larius, Contracor, Uni-ram, OSU-Hessler), mutta tarvittaessa myös muiden merkkien laitteita. Asiantuntemuksemme kattaa käytännössä kaikki alan merkit ja laitteet.

Käyttöönottokoulutus ja huoltokoulutus

Pinnoitus- ja maalauslaitteiden toimittamiseen voidaan yhdistää käyttöönottokoulutus, jolla varmistetaan laitteiden sujuva käyttöönotto sekä asianmukainen ja tehokas hyödyntäminen. Laitteiden huoltokoulutusten ansiosta asiakas voi huoltaa laitteen omatoimisesti. Tällöin aikaa ei kulu huollon tilaamiseen ja laitteet saadaan mahdollisimman pian käyttöön ilman pitkiä tuotantokatkoksia.

Konsultointi- ja suunnittelupalvelut

Konsultoimme asiakkaitamme heidän käyttötarpeisiinsa sopivimpien pinnoitus- ja maalauslaitteiden valinnassa sekä esimerkiksi laitteiden huollossa. Tarjoamme myös maalaus- ja pinnoituslinjastojen suunnittelupalvelua, jonka avulla linjastot voidaan toteuttaa kustannustehokkaiksi ja sujuvasti toimiviksi kokonaisuuksiksi.


Alla kuvia eri huolto-, modernisointi- sekä uudis asennuskohteistamme vuosien varrelta. Kaikissa kohteissa on tavoitteena nostaa työn tehokkuutta, vähentää maalinkulutusta, parantaa laatua, vähentää päästöjä sekä parantaa työturvallisuutta.

Aukioloajat

Maanantai-perjantai:
08.00- 16.30

Muina aikoina yrityksemme
puhelinnumero yhdistää
työntekijämme
matkapuhelimeen.

Toimipisteemme sijaitsee Raisiossa Huhkon teollisuusalueella, aivan Turun rajalla.

Osoite

Tuijussuontie 4
21280 RAISIO

SÄHKÖPOSTI

Luotettava kumppani
logo