Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Rekisterinpitäjä: Sersale Oy

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:

SERSALE OY

Tuijussuontie 4, 21280 RAISIO

Puhelin: (02) 4384 615

Sähköposti: info@sersale.fi

Rekisterin nimi:

Verkkokaupan asiakasrekisteri Sersale Oy

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:

Henkilötietoja käsitellään tilausten käsittelyyn, toimitukseen, asiakassuhteen hoitoon, markkinointiin sekä muihin verkkokaupan toimintaan liittyviin tarkoituksiin.

Rekisterin tietosisältö:

Rekisteri voi sisältää muun muassa seuraavia tietoja:

  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Tilaushistoria
  • Markkinointiluvat ja -kiellot

Säännönmukaiset tietolähteet:

Tiedot saadaan pääsääntöisesti asiakkaalta itseltään verkkokaupan käytön yhteydessä.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle:

Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet:

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Verkkokaupan tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla tietoturvatoimenpiteillä.

Rekisteröidyn oikeudet:

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, korjata, siirtää tai poistaa omia tietojaan. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterin yhteyshenkilölle.

Evästeiden käyttö:

Verkkokaupassa voidaan käyttää evästeitä parantamaan sivuston käyttökokemusta. Rekisteröity voi halutessaan estää evästeiden käytön selaimensa asetuksista.

SERSALE OY arvostaa yksityisyyttäsi:

Arvostamme yksityisyyttäsi ja huolehdimme siitä, että voit asioida kanssamme turvallisesti ja huoletta. Tämän päämäärän saavuttamiseksi sitoudumme noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta ja Suomen kansallista tietosuojalainsäädäntöä. Jäljempänä tässä asiakirjassa kerromme, mihin tarkoituksiin tietojasi kerätään ja käytetään ja kuinka voit käyttää tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi. Voit ladata ja tulostaa yhtiömme tietosuojaselosteen verkkosivustomme alaosassa sijaitsevasta tietosuojalinkistä. Tietojärjestelmämme on suojattu teknisin ja organisatorisin toimenpitein asiattomien henkilöiden toimesta tapahtuvan henkilötietojen luvattoman ja laittoman käsittelyn sekä henkilötietojen vahingossa tapahtuvan hävittämisen, tuhoamisen tai vahingoittamisen varalta.

Suostumus käytäntöön ja siihen tehtyihin päivityksiin:

Kun käytät SERSALE OY:n verkkosivustoa, hyväksyt että SERSALE OY kerää ja käyttää tietojasi alla olevien käytäntöjen mukaisesti. SERSALE OY pidättää yksipuolisen oikeuden päivittää, muuttaa, muokata ja korjata tätä tietosuojakäytäntöä. Kaikki tällaiset päivitykset, muokkaukset, muutokset ja korjaukset koskevat kaikkia SERSALE OY:n verkkosivuston käyttäjiä ja selaajia. Tällaiset käytäntöön liittyvät muutokset julkaistaan tällä sivulla.

SERSALE OY Maalauslaitteiden erikoisliike

02 4384 615
info@sersale.fi

Aukioloajat

Maanantai-perjantai: 08.00- 17:00

Toimipisteemme sijaitsee Raisiossa
Huhkon teollisuusalueella, aivan
Turun rajalla.

Tuijussuontie 4
21280, Raisio
Lähellä paikkaa Turku
Luotettava kumppani
logo