Yritysasiakkaille

Haluamme tarjota yritysasiakkaillemme mahdollisimman sujuvan ja vaivattoman tavan hyödyntää verkkokauppamme tarjoamia etuja. Tiliasiakkaillemme suunnattu kirjautumispalvelu antaa yritysasiakkaille mahdollisuuden nähdä omat, asiakaskohtaiset hintansa ja hyödyntää muita räätälöityjä palveluita.

Yritysasiakkaiden kirjautumispalvelu mahdollistaa asiakaskohtaisten hintojen selailun vaivattomasti ja nopeasti. Lisäksi kirjautumalla voit helposti tarkastella aiempia tilauksiasi ja tehdä uusia tilauksia vanhojen tilauksien pohjalta. Tulemme myös tarjoamaan asiakkaillemme avoimesti, koko heidän ostohistoriansa. Sitä voi itse tarkastella asiakkaan omilta sivuilta.

Haluamme korostaa, että palvelemme yritysasiakkaitamme myös henkilökohtaisesti ja olemme valmiita neuvottelemaan tilipalveluiden avaamisesta mahdollisten uusien asiakkaiden kanssa. Voimme räätälöidä palveluitamme vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita ja odotuksia. Tavoitteenamme on tehdä yhteistyöstä kanssamme mahdollisimman helppoa ja tehokasta. Toivomme, että uudet ja nykyiset yritysasiakkaamme hyödyntävät kirjautumispalveluamme ja muita tarjoamiamme etuja parhaalla mahdollisella tavalla.

Älä ole huolissasi, jos et löydä etsimääsi tuotetta välittömästi. Koko tuotevalikoimamme ei ole saatavilla verkkokaupasta, joten otathan meihin yhteyttä, jos tarvitset mitään pintakäsittelyyn tai maalaukseen liittyvää. Suuren toimittajaverkostomme avulla ja kymmenien vuosien yhteistyösuhteilla meillä on mahdollisuus toimittaa juuri sitä, mitä kaipaat. Lisäksi olemme avoimia laajentamaan valikoimaamme ja tarvittaessa varastoimme tuotteita asiakaskohtaisesti, vaikka emme olisikaan aikaisemmin pitäneet kyseistä tuotetta varastossa.

Aukioloajat

Maanantai-perjantai:
08.00- 16.30

Muina aikoina yrityksemme
puhelinnumero yhdistää
työntekijämme
matkapuhelimeen.

Toimipisteemme sijaitsee Raisiossa Huhkon teollisuusalueella, aivan Turun rajalla.

Osoite

Tuijussuontie 4
21280 RAISIO

SÄHKÖPOSTI

Luotettava kumppani
logo