Yritysasiakkaille

Pintakäsittelylaitteiden myynti- kunnossapito- ja huoltopalvelut

Haluamme tarjota yritysasiakkaillemme mahdollisimman sujuvan ja vaivattoman tavan hyödyntää verkkokauppamme tarjoamia etuja. Tiliasiakkaillemme suunnattu kirjautumispalvelu antaa yritysasiakkaille mahdollisuuden nähdä omat, asiakaskohtaiset hintansa ja hyödyntää muita räätälöityjä palveluita.

Yritysasiakkaiden kirjautumispalvelu mahdollistaa asiakaskohtaisten hintojen selailun vaivattomasti ja nopeasti. Lisäksi kirjautumalla voit helposti tarkastella aiempia tilauksiasi ja tehdä uusia tilauksia vanhojen tilauksien pohjalta. Tulemme myös tarjoamaan asiakkaillemme avoimesti, koko heidän ostohistoriansa. Sitä voi itse tarkastella asiakkaan omilta sivuilta.

Haluamme korostaa, että palvelemme yritysasiakkaitamme myös henkilökohtaisesti ja olemme valmiita neuvottelemaan tilipalveluiden avaamisesta mahdollisten uusien asiakkaiden kanssa. Voimme räätälöidä palveluitamme vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita ja odotuksia. Tavoitteenamme on tehdä yhteistyöstä kanssamme mahdollisimman helppoa ja tehokasta. Toivomme, että uudet ja nykyiset yritysasiakkaamme hyödyntävät kirjautumispalveluamme ja muita tarjoamiamme etuja parhaalla mahdollisella tavalla.

Pintakäsittelyalan palvelut jo vuodesta 1977

Asiakkaistamme 95% ovat yrityksiä. Verkkokaupasta näkee suuntaa antavan palveluvalikoimamme, mutta otathan yhteyttä mikäli tarvitset mitään pintakäsittelyyn liittyvää tuotetta tai suunnitteluapua. Olemme usein mukana raepuhallus- ja maalauskammioiden sekä maalauslinjojen suunnittelussa / laitetoimittamisessa. Erityisesti WIWAn edistykselliset annostelu ja ruiskutusjärjestelmät ovat usein haluttuja laitteita maalaamoiden päivittäistarpeisiin. Pyydäthän siis tarjousta, olipa kyseessä sitten muutama nappisuutin tai suurempi pintakäsittelyyn liittyvä projekti. Lisäksi olemme avoimia laajentamaan valikoimaamme ja tarvittaessa varastoimme tuotteita asiakaskohtaisesti, vaikka emme olisikaan aikaisemmin pitäneet kyseistä tuotetta varastossa.

Pintakäsittelytarvikkeiden hyllytyspalvelu

Yrityksemme tarjoaa hyllytyspalveluja Varsinais-Suomen alueella. Palvelumme on suosittu erityisesti maalaamoiden ja suurten konepajojen keskuudessa, jotka kuluttavat päivittäiskäytössä pintakäsittelyalan tarvikkeita, suojaimia ja muita varusteita. Palvelumme kattavat tehokkaan ja järjestelmällisen hyllytysprosessin, joka helpottaa asiakkaidemme varastointitarpeita ja parantaa työtilojen tehokkuutta. Hyllytys suoritetaan ammattitaidolla ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Ota yhteyttä, niin räätälöimme juuri teidän liiketoimintaanne sopivan hyllytysratkaisun.

SERSALE OY Maalauslaitteiden erikoisliike

02 4384 615
info@sersale.fi

Aukioloajat

Maanantai-perjantai: 08.00- 17:00

Toimipisteemme sijaitsee Raisiossa
Huhkon teollisuusalueella, aivan
Turun rajalla.

Tuijussuontie 4
21280, Raisio
Lähellä paikkaa Turku
Luotettava kumppani
logo