Tuotemerkki: Airlessco

Sähkötoimiset korkeapainemaaliruiskut

Airlessco on vuonna 1975 perustettu rakentamisessa ja teollisuudessa käytettävien, ammattikäyttöön tarkoitettujen maalauslaitteiden ja korkeapainemaaliruiskujen sekä niissä tarvittavien maalausvarusteiden valmistaja.

Airlesscon maalauslaitteiden menestys pohjautuu seuraaviin tekijöihin: Edulliset markkinahinnat, laitteet on suunniteltu kestämään suurempia ruiskutusmääriä ilman huoltotarvetta, laitteessa käytettävät varaosat ja tarvikkeet ovat kilpailukykyisiä ja pumppujen käyttöikä on tavallista pidempi.

Airlesscon tiemerkintä- ja maalauslaitteet, sekä maaliruiskut erottuvat markkinoilla niiden huippulaadun ja kestävyyden ansiosta. Yrityksen innovatiivinen "Quick Repair" -konsepti mahdollistaa laitteiden nopean korjauksen, jopa alle kymmenessä minuutissa, vähentäen työseisokkeja huomattavasti. Tämä ominaisuus erottaa ne perinteisistä maalauslaitteista, jotka eivät tarjoa vastaavaa nopeaa huollettavuutta.

Airlesscon maalauslaite tuotevalikoima on laaja, tarjoten sopivia ratkaisuja erikokoisiin projekteihin. Airlessco maalauslaitteiden pitkä käyttöikä, alhaiset elinkaarikustannukset ja luotettavuus tekevät niistä kilpailijoihinsa nähden houkuttelevia valintoja. Jokaisessa Airlesscon sähkötoimisessa maalauslaitteessa on kestävä ja pitkäikäinen tasavirtamoottori. Maalauslaitteiden männät on valmistettu karkaistusta ruostumattomasta teräksestä, ja korkealaatuiset materiaalit takaavat pumppujen pitkän käyttöiän.

Sersale Oy - Maalauslaitteiden erikoisliike, joka palvelee asiakkaitaan koko Suomen alueella, tarjoaa tehokkaan ja laadukkaan huoltopalvelun ja teknisen tuen. Maalauslaitteiden myynti ja huoltopalvelut jo yli 40 vuoden kokemuksella. Airlesscon maalauslaite valikoimiin pääset seuraavista linkeistä: Sähkötoimiset maalauslaitteet, Polttomoottoritoimiset maalauslaitteet tiemerkintämaalauksiin

Valmistajan kotisivut: Airlessco

SERSALE OY Maalauslaitteiden erikoisliike

02 4384 615
info@sersale.fi

Aukioloajat

Maanantai-perjantai: 08.00- 17:00

Toimipisteemme sijaitsee Raisiossa
Huhkon teollisuusalueella, aivan
Turun rajalla.

Tuijussuontie 4
21280, Raisio
Lähellä paikkaa Turku
Luotettava kumppani
logo